top of page
Vyhledat
  • Eliška

Golden Rooster 11


Již od pondělí máme na čepu nový speciál - originální ležák Golden Rooster 11, který je specifický svým aroma, vyšší hořkostí a vůní po tropickém ovoci.


Naši sládci pro Vás připravili další speciálek, který je vařený z českého a karamelového sladu. Má zlatavou barvu, plné tělo, jemný říz, vyšší hořkost a vůni po tropickém ovoci. Specifické aroma dodávají chmely Nelson Sauvin a Citra, které sládci přidali ve formě dry hoppingu do ležáckého tanku a nechali měsíc vyzrát.


Doufáme, že Vám bude chutnat!


Na zdraví!



From Monday we have a new special beer on tap - lager Golden Rooster 11. This beer has a special aroma, higher bitterness and scent of tropical fruit.


Our brewers created another special beer, which is brewed from Czech malt and Munich caramelized malt. The beer has a golden color, intense bitterness, and an aroma of tropical fruit. The specific flavor comes from hops Nelson Sauvin and Citra, which brewers also added after the main fermentation process in a "dry hopping" form. After a month of maturing in lager tanks, the beer is finally ready.


We hope you will enjoy it


Cheers!











188 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page